x
Menü

Propolis Özütü (etanol ekstrakt) 20 ml

199,90 TL
Listeye Ekle Fiyat Alarmı
  • Ham Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından toplayarak ürettiği,
  • Fenolik ve flavonoid maddelerden oluşan doğal bir üründür
  • Kelime anlamı olarak, Pro (Ön) + Polis (koruyan) kelimelerinden oluşur
  • Saf propolis, arıların yaşam alanı olan kovanın temizleyici, koruyucu ve tamirci görevini üstlenir
  • Arılar petek gözlerini ham propolis ile kaplar, sonra üzerine balını, yavrusunu, besinini koyar
  • Böylece arının ürettiği ürünler kovanda bozulmadan saklanır
  • Kovandan çıkarıldıktan sonra ise insan tüketimine uygun hale getirilmesi ve vücudun bu ürünü sindirebilmesi için işlenmesi gerekir
  • Bu noktada, en önemli olan konu, değerli bir gıda olan ham propolisin özelliğini ve besin değerini koruyarak işlenmesidir
  • Bee’o uzmanları tarafından geliştirilen işleme yöntemi ile içeriğinde yer alan
  • Polifenoller, terpenoidler, amino asitler, uçucu organik asitler, ketonlar, kumarinler, kuinonlar, vitamin ve mineraller korunur
  • Bee'o Propolis Damla'yı bal, pekmez, yoğurt vb. ılık ve soğuk tüm katı gıdalara damlatarak tüketebilirsiniz
  • Etken Madde: %20 oranında saf propolis içerir
  • Saf Propolis miktarı standardize edilmiştir
  • Bu ürün ham propolisin, su ve etanol kullanılarak, İTÜ Arı Teknokent’te geliştirilen patentli teknoloji ile ekstrakte edilmesiyle hazırlanmıştır
  • Tüketim Önerisi 4 ila 10 yaş arası çocuklar için günde 10 ila 40 damla arası
  • 11 yaş ve üzeri çocuk ve yetişkinler için günde 20 ila 80 damla arası
  • Bal, pekmez, yoğurt, ekmek gibi gıdalarla beraber tüketilmesi tavsiye edilir
  • Propolisi ilk defa kullanıyorsanız, propolise alerjiniz olup olmadığını anlamak için 1 damla ile başlayıp damla sayısını yavaş yavaş arttırmanız tavsiye edilir
  • Saklama Koşulları ürünü kuru bir ortamda, oda sıcaklığında (yaklaşık 22°C) saklayınız, daha yüksek sıcaklıktan koruyunuz
  • Raf ömrü 36 aydır

 

Vitrin Ürünleri
Beeo Bee'o Shot
44,90 TL
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.