Ham Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından toplayarak ürettiği,
Fenolik ve flavonoid maddelerden oluşan doğal bir üründür
Kelime anlamı olarak, Pro (Ön) + Polis (koruyan) kelimelerinden oluşur
Saf propolis, arıların yaşam alanı olan kovanın temizleyici, koruyucu ve tamirci görevini üstlenir
Arılar petek gözlerini ham propolis ile kaplar, sonra üzerine balını, yavrusunu, besinini koyar
Böylece arının ürettiği ürünler kovanda bozulmadan saklanır
Kovandan çıkarıldıktan sonra ise insan tüketimine uygun hale getirilmesi ve vücudun bu ürünü sindirebilmesi için işlenmesi gerekir
Bu noktada, en önemli olan konu, değerli bir gıda olan ham propolisin özelliğini ve besin değerini koruyarak işlenmesidir
Arı sütü, kovan içerisindeki genç işçi arıların bol miktarda polen ve bal tüketerek yutak üstü salgı bezlerinden salgıladıkları değerli bir arı ürünüdür
İşçi arılar, arı sütünü ana arıyı ve yavruları beslemek için kullanırlar. Bir işçi arı kovanda ortalama 45 gün yaşarken, sadece arı sütü ile beslenen ana arı ise 5-7 yıla kadar yaşayabilmektedir.
Çocuklar için özel olarak geliştirilen Propolis-Arı Sütü-Ham Bal (Çocuk) Karışımı, çocukların kolayca tüketebileceği bir lezzet ve kıvamdadır.
Çocuklar için özel olarak hazırlanan, helal sertifikalı Propolis-Arı Sütü-Ham Bal (Çocuk) Karışımı çocukların kolayca tüketebileceği bir lezzet ve kıvamda, çocuklarımızın beslenmesine değer katıyor...
Propolis, arı sütü ve ham balın besleyiciliğini bir araya getiren BEE'O Propolis Arı Sütü Ham Bal (Çocuk) Karışımı içeriğinde bulunan;
Polifenoller, fenolik ve flavonoid maddeler ve aminoasitler ile sabah kahvaltısında, gün içerisinde ve spor öncesi zaman dilimlerinde her zaman yanınızda!
İlave şeker içermez. Balla tatlandırılmıştır
Tüketim Önerisi Sabahları aç karnına, günde en az bir tatlı kaşığı doğrudan veya ekmek ile birlikte tüketilmesi tavsiye edilir.
Ürün içeriği: Propolis (%1), Arı sütü (%1,5), Ham Bal (%97,5)
Uyarı 12 aylıktan küçük bebeklere bal ve bal içeren ürünlerin yedirilmesi tavsiye edilmemektedir.
Saklama Koşulları ürünü kuru bir ortamda, oda sıcaklığında (yaklaşık 22°C) saklayınız, daha yüksek sıcaklıktan koruyunuz